A karajt megszabadítjuk minden zsiradéktól, hártyától, kiklopfoljuk enyhén, majd leheletnyi forró olajban, serpenyőben megkapatjuk. sütés közben sózzuk, borsot tekerünk rá, fokhagymaport szórunk rá.
Áthelyezzük tepsibe, a sütés közben keletkező szaftot aláöntjük. Ráfektetünk mindegyik szeletre egy fél őszibarackot /befőtt nagyon megfelel/, a léből is öntünk alá kb 1 dl és középmeleg sütőben 40 percig pároljuk. Lekapcsoljuk a gázt, 1-1 sajt szeletet helyezünk mindegyik húsra, majd visszatoljuk. Még bőven van bent annyi hő, hogy a sajt ráolvadjon.
Főtt Jasmin rizs ágyra fektetjük.
Gyakorlatilag úgy fest, mintha tükörtojás borítaná, tehát Holstein módon készült volna, így meglepetés éri azt, akit kínálunk vele.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: