Ez most komoly..zamat katarzis

Szűzpecsenye fetával

-Fogtam egy szüzet, kiterítettem, megpaskolgattam, fűszereztem, sóval, borssal, majorannával, fokhagymával.

Ráfektettem feta sajt szeleteket, arra aszalt paradicsomot és feltekertem. Összetűztem hústűvel, majd  közepes lángon kérget pirítottam rá minden oldalán, utána betettem egy tepsibe, majd a sütőbe.

Jó 40 percig pironkodott odabenn, addig megtisztítottam a krumplit, hasáboltam, félig megfőztem, az utolsó 10 percre odatessékeltem a hús mellé, hogy együtt édelegjenek a forróságban.

Ezután kiszedtem őket, a tepsiben maradt zsiradékot mártássá alakítottam, használtam ehhez 1 dl paradicsomlét, kicsi sót, kicsi cukrot, sok frissen őrölt borsot.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!