Ez most komoly..zamat katarzis

Húspástétom Dédi módra

Kell hozzá maradék sült husi, ez bármilyen lehet, legalább 30 dkg.

Dédi még hagyományos húsdarálót használt, azt a tekerős fajtát.

Ha van otthon egy férj és pont ráér /persze tudjuk, ezer dolga van, de majd kegyet fog gyakorolni 🙂 /, akkor tegyük elé a darálót, a sült húst felkockázva, 1 fej vöröshagymát, 1 gerezd fokhagymát és bízzuk rá a feladatot. 

10 dkg vajat, sót, frissen őrölt fekete borst, 1-2 ek mustárt, 2 db főtt tojást apróra vágva. Megszórhatjuk petrezselyem levéllel és  metélőhagymával is.

 

Mindezt összekeverjük és forró pirítóson kiadós reggeli, de akár vacsora is lehet.

 

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!