20 dkg zabkekszet összetörtem húsklopfolóval egy zacskóban. Tettem hozzá 1 ek kakaóport, 1 dl tejet és a konyakos meggy levét.
Kicsit összedolgoztam és hagytam állni.
Közben megfőztem a kókuszkrémet. 1/2 zacskó vanília pudingport összekevertem 2 ek barna nádcukorral, 3 dl tejjel, felfőztem. Hozzákevertem 10 dkg kókuszreszeléket, belehabosítottam 10 dkg vajat.
Egy sütőpapír darabot megszórtam vastagon kókuszreszelékkel, téglalappá egyengettem rajta a zabkekszes masszát. Rákentem a kókuszkrémet, majd 2 ek, tavaly eltett konyakos meggyet, a leve nélkül.
Vaskos hengerré formáztam a papír segítségével, majd hűtőben állt össze, 3 órán keresztül /legalább/.
Nedves késsel szeletelhető.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: