30 dkg zabkekszet összetörtem /zacskóban, húsklopfolóval/, 10 dkg olvasztott vajjal és 1 ek rummal összekevertem, majd lenyomkodtam egy tál aljába.
8 dl tejből, 1 tojássárgájából, 6 ek. barna nádcukorból, 1 citrom reszelt héjából és 2 zacskó vaníliás pudingporból krémet főztem.
2 dl 22%-os tejszínt felforraltam, 10 dkg összetört, tejszínes 50%-os csokoládéval összekevertem.
Először a csokikrémet kentem a zabkeksz alapra.
Erre került a vaníliakrém.
8 db kiwit meghámoztam, megmostam, karikákra vágtam és elrendeztem a krém tetején.
2,5 dl forró limonádéval elkevertem a zselatint és a gyümölcsre öntöttem.
Néhány órán át hűtöttem szeletelés előtt.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: