Ez most komoly..zamat katarzis

Testkontroll magyarul – Húsleves extra zöldségekkel

Ebből a levesből ragyogóan látszik, hogyan tudjuk a hagyományos ízeket /lásd Dédi konyhája/ ötvözni akár a testkontrollal is. Mivel tegnap karaj volt, ezért úgy fejtettem le a húst a csontról, hogy bőven hagytam rajta a mai leveskéhez. Szokásos módon kezdünk neki, vagyis hideg vízben feltesszük forrni a nagyon húsos csontot. A képződött habot leszedjük, mérsékeljük… Tovább »

Testkontroll magyarul- Gyümölcssaláta

  Bármilyen szezonális gyümölcsöt / eper, málna, szeder/ megmosunk, száráról leszedjük, daraboljuk, ha szükséges. Tegyünk hozzá alma és banán darabokat is . Enyhén szórjuk meg őrölt fahéjjal. /segít elkerülni az erjedést/ Kerülhet még bele  egy kis marék aszalmány /mazsola vagy szilva/ ez fogja biztosítani a salátánk édességét. Végül forgassuk össze  1 db narancs frissen kifacsart levével. Lehetőleg… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!